مدیریت سایت

غیرفعال سازی افزونه ها بدون ورود به wp-admin

غیرفعال سازی افزونه ها بدون ورود به wp-admin

اگر سایت وردپرسی دارید و سایت شما با مشکلی مواجه شد، اولین راه‌کار برای حل مشکل غیرفعال کردن همه افزونه ها هست. چون معمولاً مشکلات وردپرس با نصب افزونه‌هایی که مشکل‌دارند به وجود می‌آیند. اما واقعاً گاهی اوقات به پنل مدیریت وردپرس دسترسی نداریم تا افزونه‌های سایت را غیرفعال کنیم. حالا در چنین مواقعی برای غیرفعال کردن همه افزونه‌ها چه باید کرد؟

غیرفعال سازی افزونه ها بدون ورود به wp-admin

برای غیرفعال کردن تمام افزونه‌ها به‌ صورت یک جا بهتر است به‌ صورت موقت دسترسی وردپرس به تمام افزونه‌ها را ریشه‌کن کنیم. و برای این کار کافی است نام پوشه افزونه‌ها را تغییر دهیم تا وردپرس به هیچ افزونه‌ای دسترسی نداشته باشد.

اگر از نسخه‌های قدیمی وردپرس استفاده می‌کنید پیشنهاد ما این هست که این مقاله را دنبال نکنید چون سایت شما با خطای ۵۰۰ مواجه خواهد شد. حتماً وردپرس نسخه ۴ به بالا را نصب‌کرده و سپس مواردی که در این مقاله توضیح داده خواهد شد را برای حل مشکل سایتتان دنبال کنید.

در نسخه‌های جدید وردپرس، اگر یکی از پوشه‌های افزونه‌ها در وردپرس موجود نباشد، مشکلی پیش نخواهد آمد و به‌ صورت موقت آن افزونه روی سایت شما بارگذاری نخواهد شد. پس از فعال‌کردن پوشه افزونه، دوباره وردپرس افزونه را فعال خواهد کرد.

البته اگر حین تغییر نام پوشه وارد بخش افزونه‌ها در پنل مدیریت سایت خود شوید، وردپرس افزونه‌های شما را غیرفعال خواهد کرد.

تغییر نام پوشه افزونه های وردپرس

برای این‌کار کافیست وارد فایل منیجر هاست خود شوید. پیشنهاد ما استفاده از FTP کلاینتی مثل فایل زیلا هست.

بعد از اتصال به FTP با فایل زیلا وارد پوشه public_html شوید. سپس پوشه wp-content را باز کنید.

پوشه wp content
پوشه wp content

حالا روی پوشه plugins راست کلیک کنید و گزینه Rename را برای تغییر نام پوشه افزونه‌ها کلیک کنید.

تغییر نام پوشه افزونه ها
تغییر نام پوشه افزونه ها

حالا نام پوشه را به نام دلخواه خودتان تغییر دهید. مثلا plugins2

حالا تمام افزونه‌های شما غیرفعال شد. یک‌بار وارد بخش افزونه‌های نصب‌شده شوید. همه افزونه‌های شما از سمت دیتابیس غیرفعال خواهند شد.

غیر فعال کردن همه افزونه ها در وردپرس
غیر فعال کردن همه افزونه ها در وردپرس

پیدا کردن افزونه ی دردسر ساز

سپس کافیست دوباره نام پوشه plugins2 را به plugins تغییر دهید. حالا صفحه افزونه‌های نصب‌شده را رفرش کنید و خواهید دید که تمام افزونه‌های شما دوباره به لیست اضافه‌شده‌اند.

لیست افزونه های غیر فعال شده در وردپرس
لیست افزونه های غیر فعال شده در وردپرس

نهایتا باید ببینید کدام‌یک از افزونه‌های سایت شما باعث ایجاد مشکل شده است. برای این کار تنها کافی است افزونه‌ها را تک تک فعال کنید. درنهایت با فعال کردن افزونه مشکل‌دار، دوباره خطا یا مشکل را مشاهده خواهید کرد و به این شکل می‌توانید افزونه دردسرساز را پیدا کنید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ به این مقاله امتیاز بدید

میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیاز ها: 0

تا حالا امتیازی ثبت نشده است! برای این مقاله امتیاز ثبت کنید.

منبع
تحقیقستان

حسین شریفی

راه موفقیت، همیشه در حال ساخت است؛ موفقیت پیش رفتن است، نه به نقطه پایان رسیدن . ما در تحقیقستان تلاش میکنیم تا بهترین ها را برای شما به ارمغان آوریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا