عمومی

جلوگیری از هدر رفتن گرما

جلوگیری از هدر رفتن گرما

یکی از بهترین روش ها برای جلوگیری از هدر رفتن گرما و اتلاف انرژی عایق بندی منازل و محیط کار و … میباشد که در این مطلب بطور کامل در این مورد بحث و بررسی شده است.

عایق بندی اتاق های زیر شیروانی:

اگر شما هم دارای اتاق زیر شیروانی هستید و می خواهید از آن برای انبار استفاده کنید، باید کف آن را عایق بندی کنید. قبل از عایق سازی بین تیرچه ها تخته ی چوبی قرار دهید. اگر این کار را انجام ندهید، عایق بندی به قدر کافی ضخیم نخواهد بود. برای عایق بندی باید مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا بین تیرچه ها را با تخته ی چوبی بپوشانید. سپس روی آنها را با پشم های معدنی بپوشانید و سپس پانل های عایق حرارتی سفت و سخت را روی آنها قرار دهید. می توانید عایق های آماده بخرید تا کار راحت تر انجام شود. در هر صورت، در زمان نصب عایق ها به پشم آنها آسیبی نزنید زیرا در این صورت ارزش عایق بندی آنها کمتر می شود.

عایق بندی سقف اتاق های شیروانی:

اگر قرار است از اتاق های شیروانی به عنوان فضای زندگی استفاده کنید باید به جای کف سقف آنها را عایق بندی کنید. این کار معمولا با تثبیت پانل های عایق حرارتی محکم بین تیرچه های سقف انجام می شود. تخته های عایق باید درست به اندازه ی فضای بین تیرچه های سقف باشد. سپس آنها را باید با گچ و سیمان پوشش داد. عایق های سقف معمولا نازک هستند. به همین دلیل باید روی آنها را با گچ پوشش داد. تمام دیوارها و پنجره های اتاق زیر شیروانی باید عایق بندی شود، اما در عین حال تهویه ی هوا نیز حفظ شود.

عایق بندی سقف های مسطح:

سقف های مسطح ترجیحا باید از بالا عایق شوند. لایه ای از عایق را می توان مستقیما روی عایق ضد آب سقف نصب کرد  یا در ساختمان های در حال ساخت ابتدا عایق روی سقف بتنی نصب شود و سپس با عایق ضد آب پوشانده شود. اگر سقف شما باید تعمیر شود، بهتر است از یک مهندس برای عایق بندی بهینه نظرخواهی کنید.

سقف های مسطح را می توان از زیر نیز عایق بندی کرد، اما اگر این کار به درستی انجام نشود، باعث بروز مشکل در ظاهر و کاربری سقف و عایق می شود. نصب عایق حرارتی در سقف یا کف زیر شیروانی، باعث توقف فرار حرارت از اتاق ها و پذیرایی می شود. بدین ترتیب فضای زیر شیروانی خنک تر و مرطوب تر می شود. به همین دلیل باید افزایش تهویه ی این فضا را در نظر داشته باشید. در صورتی که می خواهید عایق بندی را خودتان انجام دهید، برای حل مشکل رطوبت با یک متخصص مشورت کنید.

گردآوری توسط: تحقیقستان

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ به این مقاله امتیاز بدید

میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیاز ها: 0

تا حالا امتیازی ثبت نشده است! برای این مقاله امتیاز ثبت کنید.

حسین شریفی

راه موفقیت، همیشه در حال ساخت است؛ موفقیت پیش رفتن است، نه به نقطه پایان رسیدن . ما در تحقیقستان تلاش میکنیم تا بهترین ها را برای شما به ارمغان آوریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا