تکنولوژی و فناوری‌

تبدیل فرمت فایل ها بدون نرمافزار

تبدیل فرمت فایل ها بدون نرمافزار

تبدیل فایل ها سابقه زیادی در دنیای دیجیتال دارد و همیشه با ورود هر فرمت جدید به دریای فرمت ها, بحث تبدیل فایل های تحت آن فرمت به دیگر فرمت ها و برعکس آن مطرح می شود

دلایل مختلفی برای این تبدیل ها وجود دارد برخی تبدیل فرمت ها به دلیل کاهش حجم انجام می شود, برخی دیگر برای رسیدن به فرمت پشتیبانی شده توسط دستگاه پخش مقصد, گاهی این تبدیل برای ایجاد امکان ویرایش فایل انجام می شود و گاهی هم به دلایل خاص فنی بنابراین مواقعی پیش می آید که کاربران به تبدیل فرمت یک فایل نیاز پیدا می کنند و در اغلب موارد هم نرم افزاری خاص برای این کار دم دست نیست اینجاست که می توان از مبدل های آنلاین برای انجام عمل تبدیل کمک گرفت

تبدیل فایل ها سابقه زیادی در دنیای دیجیتال دارد و همیشه با ورود هر فرمت جدید به دریای فرمت ها، بحث تبدیل فایل های تحت آن فرمت به دیگر فرمت ها و برعکس آن مطرح می شود.

دلایل مختلفی برای این تبدیل ها وجود دارد: برخی تبدیل فرمت ها به دلیل کاهش حجم انجام می شود، برخی دیگر برای رسیدن به فرمت پشتیبانی شده توسط دستگاه پخش مقصد، گاهی این تبدیل برای ایجاد امکان ویرایش فایل انجام می شود و گاهی هم به دلایل خاص فنی. بنابراین مواقعی پیش می آید که کاربران به تبدیل فرمت یک فایل نیاز پیدا می کنند و در اغلب موارد هم نرم افزاری خاص برای این کار دم دست نیست! اینجاست که می توان از مبدل های آنلاین برای انجام عمل تبدیل کمک گرفت.

تبدیل فایل های چندرسانه ای

یکی از مرسوم ترین مدل های تبدیل، تبدیل فایل های صوتی و تصویری از فرمتی به فرمت دیگر است. تبدیل کلیپ ها به فرمت های فشرده تر برای کاهش حجم یا به فرمت های مشهورتر برای پخش روی دستگاه های مختلف.

برای این گونه تبدیل ها می توانید از سایت convert-video-online.com کمک بگیرید. این سایت محیط جذاب و کاربرپسندی دارد و از حدود ۳۰۰ فرمت صدا و تصویر پشتیبانی می کند. یکی از نکات قابل توجه این سرویس آن است که علاوه بر آپلود از رایانه، فایل مورد نظرتان را می توانید از سرویس های ابری (دراپ باکس و گوگل درایو) و حتی از یک آدرس اینترنتی (URL) در آن وارد کنید.

تغییر فرمت فایل ,نرم افزار تغییر فرمت فایل ها

تغییر فرمت فایل ها بدون نرم افزار

convert-video-online تنظیمات زیادی برای تبدیل ویدئو و صدا در اختیار نمی گذارد، اما تنظیمات مفید مانند اندازه تصویر یا محدود کردن حجم فایل خروجی را دارد. یکی از مهم ترین مزایای این سایت نسبت به موارد مشابه، اندازه فایل های ورودی است که می توانید تا دو گیگابایت فایل را برای تبدیل به آن بدهید!

hdconvert.com سایت دیگری است که به طور خاص برای تبدیل فایل های چندرسانه ای طراحی شده است. این سایت علاوه بر پشتیبانی از فرمت های مشهور صوت و ویدئو، امکان تبدیل فایل های UHD با رزولوشن های ۲K و ۴K و همچنین فیلم های ۳D را نیز دارد. در محیط سرراست این سایت، شما فرمت مقصد را انتخاب و کیفیت فایل خروجی مورد نظرتان را تعیین می کنید. در این سرویس، تنظیمات جالبی مانند چرخش یا تنظیم نسبت تصویر نیز در اختیارتان قرار می گیرد. البته در حالت رایگان محدودیت ۲۰ مگابایت روی فایل های ورودی وجود دارد که عملا تبدیل رایگان فیلم را منتفی می کند، اما برای فایل های با کمتر از این اندازه، ابزاری بسیار خوب به شمار می آید.

تبدیل اسناد

اگر از مشتریان کتابخوان های الکترونیک یا نرم افزارهایی مانند کیندل روی گوشی و تبلت تان باشید، حتما با مساله تبدیل فایل های pdf و doc به epub مواجه شده اید. آنهایی که کمیک خوان هستند که وضعیت بدتری دارند! اما در کارهای روزمره، تبدیل میان فایل های وُرد، pdf و فرمت هایی مانند djvu از جمله مواردی است که زیاد پیش می آید.

سایت pdf2doc.com همان طور که از نامش مشخص است برای تبدیل فایل های متنی از pdf به doc یا docx طراحی شده و این کار را هم بسیار خوب انجام می دهد. کافی است فایل مورد نظرتان را در قسمت وسط سایت بیندازید و پس از زمان کوتاهی، فایل تبدیل شده را تحویل بگیرید! البته توجه داشته باشید بر اساس انجام عمل OCR هنگام این تبدیل، انجام آن برای فایل های به زبان فارسی خروجی مناسبی نمی دهد.

یکی از سرویس های زیرمجموعه سایت قبلی که عملا مجموعه ای از سرویس هاست، سایت toepub.com است که تبدیل فایل های pdf و docx به انواع فرمت های کتاب های الکترونیکی مانند epub، mobi، lit و حتی azw3 (فرمت کتاب های کیندل) را انجام می دهد. با استفاده از این سرویس می توانید کتاب های الکترونیک را براحتی به فرمت دلخواهتان تبدیل کنید.

فقط دقت داشته باشید فایل ها در تمام این سرویس ها فقط یک ساعت باقی می مانند و پس از آن از سرور حذف می شوند!

اگر می خواهید به صورت دقیق و حرفه ای تر فایل های متنی با فرمت های مختلف را به فرمت pdf یا PostScript دربیاورید، سایت docupub.com کمک کار شما خواهد بود. در این سایت هنگام تبدیل به فرمت pdf می توانید نسخه pdf خروجی و حتی رزولوشن آن را نیز تعیین کنید. البته تبدیل به pdf در نسخه های اخیر نرم افزارهای آفیس گنجانده شده که نیاز به چنین سرویس هایی را تا حد زیادی کاهش داده است.

تبدیل تصاویر

تبدیل تصاویر از فرمتی به فرمت دیگر معمولا با هدف کاهش حجم یا ایجاد امکان ویرایش آن انجام می شود، اما به دلیل محدودیت نرم افزارهای پیش فرض نمایش تصاویر در سیستم عامل های مختلف، برای این تبدیل ها معمولا به ابزارهای اضافه نیاز وجود دارد. جایی که سرویس های آنلاین می توانند کمک شما باشند.

اگر به دنبال سایتی برای تبدیل سریع و بدون موارد اضافی می گردید، imverter.com بهترین گزینه است. در این سایت می توانید هر چند تصویری را که می خواهید (هر تصویر حداکثر ۲۰مگابایت) از رایانه ­تان آپلود و آن را به یکی از ۱۴فرمت خروجی تبدیل کنید. این سرویس همچنین قابلیت انجام اعمالی مانند تغییر اندازه، افزودن واترمارک و حتی سیاه و سفید کردن تصویر را دارد که در پشت گزینه «Add Image Editing» نهفته شده اند!

سایت convertimage.net هم با این که محیطش آدم را یاد سایت های دهه پیش می اندازد، اما مجموعه ای کاربردی از ابزارهای ویرایش تصویر را همراه با مبدلی آنلاین در خود جمع کرده است!

با استفاده از این سایت می توانید تصویر مورد نظرتان را به فرمت هایی مانند jpg، png و حتی ico تبدیل کنید و همچنین به کمک انواع افکت ها و ویرایش های متنوع، تصاویری جالبی بسازید. نقطه ضعف بزرگ این سایت نبود امکان پردازش چند تصویر است و ویرایش و تبدیل تنها روی یک تصویر انجام می شود.

برای آنهایی که با عکاسی و تصاویر خام (RAW) سر و کار دارند، سایت raw.pics.io ابزاری بسیار مناسب برای تبدیل این گونه تصاویر به انواع فرمت های دیگر است. این سایت محیطی بسیار زیبا دارد که تحریکتان می کند فقط به دلیل محیطش هم که شده از آن استفاده کنید! این سایت همچنین یک ویرایشگر آنلاین فوق العاده است که مجموعه ای از ابزارهای متنوع ویرایش تصویر را در اختیارتان می گذارد.

مبدل های جامع

مبدل هایی که در متن آوردیم، به طور خاص برای یک زمینه طراحی شده اند، اما بعضی سایت ها چند مبدل را یکجا گرد هم آورده اند تا هر نوع تبدیلی را به وسیله آنها انجام دهید.

سایت online-convert.com رتبه نخست در میان مبدل های جامع است. این سایت انواع و اقسام تبدیل ها را در خود دارد و امکان آپلود فایل مبدأ از روی رایانه حافظه های ابری دراپ باکس یا گوگل درایو و حتی از یک آدرس اینترنتی (URL) را تعبیه کرده است. online-convert تنظیمات متنوعی را برای انواع فایل ها ارائه می کند که بسیار مفید است.

در این سایت محدودیتی صد مگابایتی برای فایل های مبدأ در نظر گرفته شده که برای بسیاری از تبدیل ها چندان دست و پا گیر نخواهد بود. مبدل جامع بعدی، aconvert.com است که در آن از ویدئو تا کتاب های الکترونیک و حتی فایل های فشرده را می توانید از فرمتی به فرمت دیگر تبدیل کنید. حجم فرمت های پشتیبانی شده در این سایت بسیار است و در میانشان فرمت هایی را می بینید که احتمالا تا به حال اسمشان را هم نشنیده اید!

aconvert محیط بسیار خوب و سرراستی دارد که کاربر می تواند براحتی فایلش را از رایانه یا آدرس اینترنتی وارد کرده و فایل خروجی را تحویل بگیرد. این سایت حتی گزینه ای به نام تبدیل سریع را در نوار بالا گذاشته تا به سریع ترین حالت بتوانید تبدیل مورد نظرتان را از همان جا انجام دهید.

آخرین شرکت کننده در این زمینه هم سایت cloudconvert.com است که همان طور که از نامش پیداست، نیاز شما را حتی به فایل روی سیستم­تان هم حذف می کند! در این سایت آلمانی که شعارش «تبدیل هر چیزی به هر چیزی» است، فقط می توانید فایل را از سرویس های ابری یا یک آدرس اینترنتی وارد کنید. cloudconvert در تنظیمات و تبدیل جمعی هم کم نمی آورد و برای ۲۱۵ فرمتی که پشتیبانی می کند، تنظیماتی مختلف عرضه می کند.

گردآوری توسط: تحقیقستان

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ به این مقاله امتیاز بدید

میانگین رتبه 0 / 5. تعداد امتیاز ها: 0

تا حالا امتیازی ثبت نشده است! برای این مقاله امتیاز ثبت کنید.

حسین شریفی

راه موفقیت، همیشه در حال ساخت است؛ موفقیت پیش رفتن است، نه به نقطه پایان رسیدن . ما در تحقیقستان تلاش میکنیم تا بهترین ها را برای شما به ارمغان آوریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا